Krásne a zdravé vlasy po celý rok

Santo Volcano Spa Hair Mask

Ako dosiahnuť, aby naše vlasy boli silné a zdravé ?

Aby vaše vlasy vyzerali bezchybne, musíte sa o ne vedieť postarať. Nemusíte si dať veľa práce, aby sa výsledok dostavil rýchlo. Ak používate iba šampón na vlasy, určite rozšírte svoj ošetrujúci rituál aspoň o vlasovú masku alebo kondicionér. Najlepšie je, aby každá kozmetika, ktorú používate, bola prispôsobená potrebám vašich vlasov. V kozmetike hľadajte prírodné, regeneračné a posilňujúce zložky.

Ďalším krokom, ktorý stojí za zmienku, sú končeky vlasov. Poškodeniu zabránime vtieraním rôznych kombinácií olejov alebo séra. Pri starostlivosti o vlasy je olejovanie vlasov veľmi dôležité. Dodáva vlasom pružnosť a posilňuje vlasovú štruktúru. Oleje sa oplatí nanášať na noc, aby vlasy stihli vstrebať čo najviac živín počas nášho spánku.

Správna životospráva

Správna životospráva a suplementácia sú ďalšou dôležitou otázkou v starostlivosti o vlasy. K zdravému vzhľadu prispieva vo veľkej miere aj vyvážená strava, preto doporučujeme obohatiť svoj jedálniček aj o jedlá, ktoré obsahujú prísady, ako sú olivový olej, ovocie, zelenina a orechy. Takisto treba dodržiavať pitný režim, preto doprajte svojmu telu aspoň 2-3 litre vody denne.

Peeling pokožky

Jedným z prvkov, ktorý sa oplatí používať systematicky, je peeling. Veľmi dôležité je odstraňovanie odumretej kože, vďaka čomu zostáva pokožka hlavy dlhšie svieža bez toho, aby bola mastná. Okrem toho pravidelný peeling pokožky hlavy odstraňuje problém lupín a psoriázy, ale to nie je všetko, čo tento typ kozmetiky dokáže. Práve peeling stimuluje vlasové cibuľky a stimuluje cirkuláciu, vďaka čomu si môžete všimnúť efekt tzv. BABY HAIR.

Ak bojujete s vypadávajúcimi alebo lámavými vlasmi, stojí za to venovať pozornosť spôsobu ich česania. Nezabúdajte, že sa za vlasy neťaháme. Mokré vlasy sú náchylnejšie na poškodenie a lámavosť, preto je najlepším riešením pred česaním ich jemne vysušiť. Nezabudnite mať počas spánku aj suché a voľne zopnuté vlasy, najlepšie do copu.

Zhrnutie:

Takže, najprv zvážte, čo vaše vlasy potrebujú a aké sú. Nezabudnite pravidelne zastrihávať suché končeky vlasov. A nakoniec sa vyhnite spánku s mokrými vlasmi a jemne ich rozčešte bez toho, aby ste ich ťahali. A ak treba rozšírte svoju starostlivosť o vlasy o ďalšie ošetrujúce produkty.
Aby ste to mali jednoduchšie, tu je zopár našich tipov, ktoré vám uľahčia a hlavne pomôžu k ceste k zdravým a silným vlasom.

Santo Volcano Spa Hair MaskSanto Volcano Spa Cosmetic Serum Oil for Hair and BodySanto Volcano Spa Volcano Shampoo for Dry / Coloured & Damaged Hair