Sopečná voda | Santo Volcano Spa

Volcano Water | Santo Volcano Spa

Santo Volcano Spa je grécka kozmetická spoločnosť špecializujúca sa na výrobu luxusnej kozmetiky určenej hlavne pre použitie v rámci domácej starostlivosť o našu pokožku ale aj v kozmetických salónoch. Starostlivosť o pleť, telo a vlasy je založená na sopečnej (vulkanickej) vode, organickom olivovom oleji a bohatstve prírodných olejov a extraktov prevažne rastlinného pôvodu. Jedinečné receptúry spoločnosti sú zmesou osvedčených, bezpečných a patentovaných zložiek (Filmexel® – Hydroviton® PLUS – SymLift™ – Sepitonic™ M3 – Riboxyl™ – Algisium C ®).

Sopečná voda použitá v kozmetickom rade Santo Volcano Spa je najcennejšou zložkou 100% prírodných produktov zo Santo Volcano Spa, bohatá na stopové prvky a minerály, ako je horčík, draslík, vápnik, oxid kremičitý, ale aj meď, selén a zinok. Vďaka tomu pomáha posilňovať ochrannú bariéru pokožky. Sopečná voda vzniká prirodzenou filtráciou, keď dážď pomaly presakuje cez sopečné horniny. Vynára sa z hlbín Zeme na gréckom ostrove Santorini a cestou prechádza mnohými vrstvami extrúznych hornín. Práve tento proces je zodpovedný za jedinečné minerálne zloženie a vzácne mikroelementy tejto vzácnej tekutiny. Má predovšetkým regeneračné vlastnosti a podporuje remineralizáciu pokožky.

Kozmetika Santo Volcano Spa je bohatá na vybrané vzácne prvky. Ich pôsobenie umožňuje zvrátiť proces predčasného starnutia pokožky a chrániť ju pred škodlivými vonkajšími faktormi, ako sú: znečistenie životného prostredia, slnečné žiarenie, stres, tabak, nedostatočný príjem vitamínov, nedostatok spánku a mnohé ďalšie.

Kozmetický rad Santo Volcano Spa má za cieľ vybudovať obranný systém pokožky a je vďačíme mu najmä za:

  • Detoxikáciu
  • Dlhotrvajúca a intenzívna hydratáciu pokožky
  • Bunkovú obnovu
  • Stimuláciu tvorby kolagénu
  • Ochranu proti starnutiu pokožky

Klinické štúdie potvrdzujú, že produkty Santo Volcano Spa majú pozitívny vplyv na pokožku aj u ľudí trpiacich kožnými alergiami, vrátane citlivej a atopickej pokožky, ekzémov a psoriázy k čomu získala aj certifikát J.S. Hamilton LaboratoryVďaka používaniu bio kozmetiky z radu Santo Volcano Spa získa vaša pokožka zdravý vzhľad a imunitu. Posilnite svoje vlasy, dodajte im lesk a obnovte silu a zdravie vašej pokožky s prírodnou kozmetikou Santo Volcano Spa.

 

 

 

Zdroj článku bol upravený a preložený do slovenčiny.